Творчо, значить – натхненно

творчо, значить – натхненно. Зображення 1


А ще яскраво й креативно – саме так презентував свій заклад колектив Будинку творчості дітей та юнацтва, запросивши містян на День відкритих дверей.


Для Будинку це можливість вкотре розповісти про досягнення й плани, а покровчан – справжнє свято. БТДЮ є осередком, де творчість не лише плекається, а й народжується, постаючи у різних іпостасях: художньому, науково-технічному, музичному. Про всі ці напрямки розповідали наставники дітей, розпочинаючи розмову з мистецьких перемог.

творчо, значить – натхненно. Зображення 2


За минулий рік 77 вихованців Будинку стали переможцями обласних конкурсів, 110 – Всеукраїнських та Міжнародних. З вагомими здобутками дітей та викладачів вітали начальник управління освіти Галина Рубаха, директор БТДЮ Ніна Якимова.
Цей навчальний рік колектив зустрічає з новими ідеями і хорошими новинами. За ініціативи міського голови Олександра Шаповала, при підтримці депутата облради Марини Петросянц, нового вигляду набула концертна зала – створено умови для організації процесу навчання.
Оцінити результат і зміни могли покровчани, для яких було підготовлено концертну програму за участі творчих колективів Будинку й міста.

творчо, значить – натхненно. Зображення 3
До справжньої творчості можна було долучитися і власноруч. Викладачі закладу запрошували на майстер-класи з виготовлення сувенірів, виробів з тіста, паперу. Подвір’я було умовно поділено на локації з технічних та художніх спрямувань, де дітвора могла спробувати свої сили у рукоділлі, авто й авіамоделюванні, туристичних вправах.

творчо, значить – натхненно. Зображення 4 творчо, значить – натхненно. Зображення 5

Всіх запрошували до веселих ігор, пізнавальних вікторин – до безмежної країни творчості, яка з року в рік розширює свої кордони для нових вихованців.

творчо, значить – натхненно. Зображення 6

Прес-служба міського голови.