Шановні представники рятувальних служб, дорогі ветерани МНС, земляки!

 

17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших. У День рятівника своє професійне свято відзначають люди кількох професій - аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, спеціальних підрозділів. Це день, коли ми вшановуємо співвітчизників, які зробили вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
Щиро вдячний за ваш високий професіоналізм, мужність, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу.
Я пишаюся, що в нашій Службі працюють дійсно герої, небайдужі до людського горя. Ризикуючи життям, Ви першими приходите на допомогу. В екстремальних ситуаціях Ви приймаєте відповідальні рішення, від яких залежить добробут, здоров'я, а часто і життя людей. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе. Ваша робота - це справжня місія. Бути рятівником - це покликання.
Ми схиляємось сьогодні перед Вами, ветерани - рятівники. Ви даруєте свій безцінний досвід наступним поколінням, виступаєте кращим зразком для тих, хто сьогодні тільки розпочинає свій професійний шлях.
Нехай робота, яку Ви виконуєте, завжди буде належним чином оцінена. Бажаю щоб теплих слів і привітань, слів вдячності та підтримки звучало для Вас якомога більше щодень, а не лише під час урочистостей.
Міцного Вам здоров'я, наснаги та терпіння у Вашій нелегкій праці. В час, коли Ви бережете людські життя, нехай Вас оберігає Господь Бог і обдаровує своїми щедротами.

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.