Роботи тривають

роботи тривають. Зображення 1
Сьогодні під головуванням Олександра Шаповала відбулося щотижневе засідання оперативного штабу, де розглядалися першочергові питання життєдіяльності міста.
Про результати роботи за тиждень доповідали керівники підприємств та організацій. Основну увагу міський голова зосереджував на проблемних моментах. На часі підготовка до зими.


Так, заклади освіти підводять перші навчальні підсумки, готуються до канікул. У Олександрівській школі закінчено ремонт спортивної зали, продовжується на гімнастичній залі ДЮСШ. Тривають роботи у НВК№1, про що йшла окрема мова.
У штатному режимі працюють медики, приділяючи увагу прибиранню сезонного сміття. Це питання актуальне для комунальників і з огляду впливу на навколишнє середовище. Було наголошено на забороні спалювання листя, особистій відповідальності керівників за такі факти. Зауважено і на формальному підході до звернень громадян, роботі, що повинна бути першочерговою й системною.
Детальному обговоренню було піддано результати підготовки до зими, підприємства заготовляють посипковий матеріал, перевіряють спецтехніку, впроваджують заходи з енергозбереження. У зв’язку з цим міський голова визначив терміни подання звітів щодо готовності спецтехніки. Дав доручення відповідальним працівникам підготувати карту із визначеними закріпленими підприємствами щодо прибирання території міста та прилеглих селищ у зимовий період.
Прес-служба міського голови.