Роботи не припиняються

роботи не припиняються. Зображення 1
Сьогоднішнє засідання щотижневого штабу пройшло за участю голів квартальних комітетів. Мова йшла про першочергові завдання, не оминули і проблемні моменти.


На порядку денному підготовка до осінньо-зимового періоду
Про це зазначали керівники комунальних підприємств, установ і закладів, звітуючи про стан справ. Окрім планових завдань головну увагу було зосереджено на відкритих питаннях. Міський голова вказав на недостатню роботу з покосу сезонних трав, назвавши конкретні адреси. Запитання виникали до оперативності роботи аварійно – відновлювальних, абонентських служб. Мова йшла про встановлення додаткового освітлення у районі шостої школи, заміну ливнівок по Шатохіна. Олександр Шаповал наголосив на раціональному використанні енергоресурсів та паливно-мастильних матеріалів. У розрізі підготовки до зими детально зупинився на поточному ремонті ліній зовнішнього освітлення, насамперед, прибудинкових територій, готовності аварійних енергоджерел.
Освітлення й дороги
Ці проблеми озвучували квартальні, зазначаючи, що за останній час помітні зрушення у питаннях, що поставали протягом років, однак, ще є над чим працювати. Щодо даного міський голова дав конкретні доручення комунальникам, визначивши терміни виконання. Йшла мова і про встановлення додаткових зупинок, що з наближенням нового навчального року, холодів є особливо актуальним. Вже незабаром з’явиться зупинка по вулиці Гудзя.
- Місто починається з наших селищ, - підкреслив Олександр Шаповал, наголошуючи на взаємозв’язку комунальників з квартальними, посилення уваги до потреб мешканців.
Прес-служба міського голови.