Рік плідної діяльності

рік плідної діяльності. Зображення 1
23 грудня відбулося четверте пленарне засідання 16 сесії міської ради – останньої у цьому році. На розгляд було винесено 16 проектів рішень, попередньо опрацьованих у профільних комісіях.
Депутати ухвалдили черговий Перелік соціально вразливих осіб, яким встановлюються прилади індивідуального опалення за рахунок соціальної матеріальної допомоги, та затвердили її розмір.
Також було прийнято рішення про взаємопередачу посад працівників у закладах охорони здоров’я міста та внесення відповідних змін до штатного розкладу. Виведення «вузьких» спеціалістів із штатного розпису Центру первинної медико-санітарної допомоги і введення їх до штату Центральної міської лікарні – є вимогою діючого законодавства. Взаємопередача відбудеться з першого січня і торкнеться 65 медичних працівників.


На сесії затвердили міську цільову соціальну програму «Освіта м. Покров на 2017 рік». Така необхідність виникла із закінченням терміну дії попередньої, а не довгострокова через те, що освітня галузь країни зараз знаходиться у процесі реформування. Програма спрямована на формування доступної та якісної освіти і виховання дитячого населення міста, що відповідає сучасним тенденціям, та інтеграції освіти у європейський та світовий простір.
Одним із рішень було затверджено заходи з утримання об’єктів та елементів благоустрою у місті та Порядок їх фінансування у наступному році. Заходи розроблені з метою забезпечення належного технічного та естетичного стану об’єктів й елементів благоустрою а також передбачають вуличне прибирання, нагляд за зеленими насадженнями, утримання мереж зовнішнього освітлення, центрального парку та кладовища. Не менш важливими були ухвалені рішення про застосування мораторію до процедури банкрутства міських комунальних підприємств, затвердження Переліку об’єктів, що підлягають приватизації у 2017 році, затвердження структури органів управління міста та інші, які розглядалися фахово та конструктивно.
Завершуючи сесію, міський голова привітав усіх із наступаючим Новим роком та подякував депутатам за співпрацю та підтримку, завдяки чому, вдалося зробити для міста чимало. Олександр Шаповал висловив сподівання і на подальшу спільну плідну діяльність на благо Покрова.
Прес-служба міського голови.

рік плідної діяльності. Зображення 2