Свято для всіх і кожного

свято для всіх і кожного. Зображення 1
Новорічні дні належать до тих, коли на казку очікують незалежно від віку, але особливі сподівання, звичайно ж, у малечі. Справжню різдвяну феєрію з казковими героями, яскравою виставою та подарунками від міського голови Олександра Шаповала було відкрито дітям пільгових категорій.


Будинок творчості сяяв не лише неперевершеними декораціями та прикрасами, а й захопленими обличчями малечі, яка вже на подвір’ї закладу відчувала неповторну атмосферу свята. Рукотворні північні олені запрошували до Будинку, де від порогу зустрічали герої улюблених казок з подарунками від міського голови.
Діти з обмеженими можливостями, діти-чорнобильці, позбавлені батьківського піклування, сироти, діти учасників АТО, багатодітні родини та ті, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, всіх запрошували на виставу, підготовлену для містян невтомним колективом закладу. Цьогорічна казка, режисером та автором якої стала керівник театрального колективу “Таллісс” Ольга Бомешко, об'єднала 54 вихованців Будинку. Танцювальний колектив “Мальва”, керівник Алла Донова, вокальна група “Ексклюзив” - Микола Гудков і загалом увесь колектив долучилися до створення святкового дійства. “Новорічний варікат, або сон у святкову ніч” захоплював глядачів динамічним сюжетом, з вміло вплетеною хореографією та розмаїттям яскравих фарб. Малеча співпереживала героям, а батьки відзначали надзвичайно теплу радісну атмосферу, яка подарувала дійсно незабутні хвилини.
За словами спеціалістів служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міськвиконкому, колективу Будинку це і було визначальним: відкрити дітям зимову казку, яка вразить, захопить, огортаючи новорічно-різдвяним дивом.
Прес-служба міського голови.

свято для всіх і кожного. Зображення 2

свято для всіх і кожного. Зображення 3

свято для всіх і кожного. Зображення 4

свято для всіх і кожного. Зображення 5