Реконструкція вулиці Григорія Тикви — не збавляючи темпу

 

 

реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 1Дорожні знаки, захисні турнікети і розмітка. На вулиці Григорія Тикви тривають роботи.

Вулиця Григорія Тикви - одна з головних транспортних магістралей Покрова з високою інтенсивністю руху транспорту і пішоходів. Тому в рамках реконструкції необхідно виконати комплекс заходів.

Роботи тут вже давно перетнули свій "екватор". Зокрема, на даний час завершено заміну дорожнього полотна з укладанням усіх шарів асфальту та заміною бордюрів. Значний обсяг робіт зроблено і по реконструкції пішохідної частини.реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 2
Процес не зупиняється. За останні тижні тут було виконано чимало заходів, які спрямовані на забезпечення безпеки дорожнього руху. Перш за все, встановлено необхідні дорожні знаки, нанесено дорожню розмітку та пішохідні переходи (так звані "зебри"). Крім того, в місцях підвищеної інтенсивності руху транспорту і людей (зокрема автовокзалу) та перехресті вулиць Г.Тикви і Соборної встановлено захисні турнікети. реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 3
Ці заходи допомагають водіям і пішоходам орієнтуватися у русі і тим самим сприяють підвищенню безпеки. Завдяки відповідним лініям водії матимуть змогу чітко бачити напрям руху, місця заїздів та паркування. Адже все це у комплексі спрямовано на уникнення аварійних ситуацій на дорозі.
Як бачимо, реконструкція зберігає свій високий темп, вона триває і це дає сподівання говорити про те, що Покров успішно реалізує один з важливих проектів благоустрою 2018-го року.
Прес-служба міського голови.

реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 4

реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 5

реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 6

реконструкція вулиці григорія тикви — не збавляючи темпу. Зображення 7