З побажаннями легкої служби

з побажаннями легкої служби. Зображення 1
1 жовтня в Україні розпочався осінній призов на строкову військову службу. З цієї нагоди відбулося урочисте відкриття Покровської призовної дільниці за участі юнаків, котрі невдовзі поповнять ряди Збройних Сил України.
В.о. військового комісара міста Олександр Левін нагадав, що цьогоріч призовну кампанію подовжено до 3 місяців, що дасть можливість більш якісно провести підбір та заходи медичного огляду. На строкову службу призивають чоловіків від 20 до 27 років, які успішно пройшли медичну комісію та не мають право на звільнення або відстрочку. Наголошувалося, що строковики проходитимуть службу винятково у місцях постійної дислокації військових підрозділів. Термін служби складає 18 місяців, для тих, хто має вищу освіту – до року.
Вручаючи десяти першим призовникам повістки воєнком, вітав хлопців, розвіюючи міфи про армійську службу та говорячи про переваги, які дає служба в армії. Серед яких, можливість безкоштовно отримати вищу освіту, затребувану в цивільному житті, та гарантоване працевлаштування.
Успіхів, терпіння, наполегливості в освоєнні військової науки побажав юнакам Голова призовної комісії – секретар міської ради Анатолій Пастух.
Захист Вітчизни є конституційним обов’язком кожного громадянина, оскільки оборона країни належать до найважливіших функцій держави. Хлопці свідомо поставилися до важливої місії, яку їм належить виконати, і готові пройти справжню чоловічу школу. Уже 8 жовтня їх чекатимуть на збірному пункті. Тож бажаємо хлопцям легкої служби!
Прес-служба міського голови.

з побажаннями легкої служби. Зображення 2