Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

1 жовтня – День добра і пошани людей поважного віку. В усьому світі цей день відзначається як Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні - це також і День ветерана.

Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям славетного міста Покров за багаторічну добросовісну працю, життєвий досвід, невичерпану енергію та оптимізм.
Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. Приємно, що багато із вас веде активний спосіб життя. Ви берете участь в патріотичному вихованні молоді, займаєтесь мистецтвом та творчістю, є членами громадських організацій.
Ми відчуваємо свій сьогоднішній обов'язок перед вами. Обов'язок дарувати тепло й увагу, бути вдячними, турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Сьогоднішній день – це добра нагода пильно поглянути на ваші проблеми та замислитись над тим, як полегшити ваше життя.
Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги, щастя та благополуччя! Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом!
Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.