Радіолюбителі Покрова – переможці Міжнародних змагань

радіолюбителі покрова – переможці міжнародних змагань. Зображення 1
Команда Будинку творчості (директор Ніна Якимова) стала абсолютним чемпіоном України, Європи та Світу.
Країною-організатором змагань, що проходили на початку червня телетайпом, виступила Німеччина, об’єднавши радіоаматорів з усіх країн та континентів. За Покров змагалися учень НВК№2 Микола Коробка та випускник колективної, працівник гірничозбагачувального комбінату Роман Луценко.
За добу вихованці Миколи Голуба провели 449 зв’язків, випередили потужні колективи, зайнявши переможне перше місце. Це вже друга вагома висота, взята спортсменами за останні три місяці.
У квітні вони змагалися у міжнародних радіоперегонах, проведених Іспанією, де здобули бронзу. Варто зазначити, що минулого року наші зв’язківці були шостими в світі і ось тепер – треті.
Загалом за цей навчальний рік стипендіати міського голови, зв’язківці, взяли участь у понад 20 турнірах, які завершили абсолютними перемогами. Чемпіони України й літом не гають часу. Взяли участь у навчально-тренувальних зборах Літньої школи радиста, що традиційно збирає радіолюбителів на Херосонщині. Поглибили свої знання з радіотехніки, вдосконалили навички у телеграфних тестах зі швидкісної телеграфії.
Прес-служба міського голови.