Навчальний тренінг у ЦНАПі

навчальний тренінг у цнапі. Зображення 1
У Покрові триває реалізація Менторської програми "Удосконалення адміністративних і соціальних послуг у Дніпропетровській області" від німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.
З метою удосконалення та покращення адміністративних послуг через посилення взаємодії Центру надання адміністративних послуг й Управління праці та соціального захисту населення, у травні фахівцями GIZ було розроблено та міською владою затверджено відповідний план дій.
Як констатує ментор програми Михайло Кравцов, під час дводенного робочого візиту до нашого міста, більш як 50% рекомендацій успішно виконано.
У ході зустрічі відбувся тренінг для адміністраторів ЦНАПу із експлуатації мобільного кейсу, який два тижні тому був презентований місту в рамках проекту від GIZ. Нове цифрове обладнання розширює можливості надання адміністративних послуг для маломобільних груп населення та мешканців віддалених частин міста. Михайло Кравцов детально розповів про технічні можливості кейса, особливості прийому заявок та поділився кращим досвідом організації виїзного мобільного офісу.
Прес-служба міського голови.