Покровчан запрошують укладати декларації

покровчан запрошують укладати декларації. Зображення 1
Четвертий місяць триває Всеукраїнська кампанія "Лікар для кожної родини", до якої активно долучився і Покров. За даними Центру первинної медико-санітарної допомоги, можливістю обрати "свого" лікаря уже скористалися майже 15 тисяч чоловік.

Для зручності мешканців, окрім загальноприйнятої схеми підписання декларацій, коли пацієнт звертається до лікарні, у місті впровадили альтернативну. Заключити декларацію можна й у Центрі надання адміністративних послуг. Там обладнано робоче місце для уповноваженого працівника Центру первинної медико-санітарної допомоги. покровчан запрошують укладати декларації. Зображення 2Процедура підписання декларації стандартна. Як і в медичному закладі, потрібен лише паспорт, ідентифікаційний код пацієнта та мобільний телефон, а для дитини – ще свідоцтво. Щодня, аби укласти декларацію з лікарем первинної ланки, до ЦНАПу звертаються від 15 до 100 охочих. Для оформлення декларацій, покровчан тут чекають  з 8-ої ранку до 16:00. Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг знаходиться у будівлі міськвиконкому, на 1-му поверсі.
ЦПМСД міста Покров є одним із 59 Центрів області, підключених до "eHealth" - електронної системи охорони здоровя, яка допомагає пацієнтам - отримувати, а лікарям – надавати якісні медичні послуги.
У процесі впровадження новацій, за кошти міського бюджету для облаштування робочих місць медиків придбано необхідну комп’ютерну та оргтехніку. Лікарі отримали електронні цифрові підписи, пройшли навчання з ведення електронного документообігу та корустування інструментами "eHealth".
Як результат, Покров другим в області (після Дніпра) підключився до системи "Електронне здоров’я".
Пацієнти, які вже обрали лікаря первинної медико-санітарної допомоги, користуються перевагами нового формату. Серед них - можливість записатися на прийом онлайн, не гаючи часу в чергах.
Тож мешканців Покрова, які ще не уклали декларації, медики запрошують не зволікати і звертатися до Центру первинної медико-санітарної допомоги або ЦНАПу.
Прес-служба міського голови.