Питання з дерегуляції підприємницької діяльності обговорювали за «круглим столом»

21 вересня у Центрі надання адміністративних послуг відбулося засідання "круглого столу".
Проблемні питання дерегуляції, отримання документів дозвільного характеру, а також надання консультацій керівникам підприємств, установ та організацій міста щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах обговорювали рятувальники  спільно з фахівцями ЦНАПу.


Суть дерегуляції полягає у знятті адміністративних бар’єрів та максимальному спрощенні умов ведення господарської діяльності. Проте
спрощення умов отримання дозволів, не повинно відбуватися за рахунок безпеки громадян. Саме в цьому питанні важлива партнерська співпраця.
У ході діалогу, головний інспектор Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області зауважив, що, співробітники Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області зі свого боку готові до плідної співпраці з суб’єктами господарювання які мають бажання отримати рекомендації з поліпшення стану пожежної та техногенної безпеки на їх об’єктах та побудові безпечного бізнесу. Також нагадав, що усі заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки підприємства повинні виконуватися керівником.
Прес-служба міського голови.