Приймаються заяви на монетизацію

приймаються заяви на монетизацію. Зображення 1
У Покрові близько третини домогосподарств – отримувачів субсидій, за енергоефективне використання ресурсів протягом минулого опалювального сезону набули право на монетизацію. Це означає, що майже 3,5 тисячам субсидіантів міста держава компенсує кошти за невикористану субсидію.

За інформацією управління праці та соціального захисту населення, в межах соціальних норм газ вдалося зекономити понад 2,5 тис. домогосподарств, та близько тисячі отримувачів субсидій заощадили на електроенергії, яка використовувалася для індивідуального опалення. У результаті, вони зможуть отримати виплати за світло - в розмірі до 135 грн. та до 700 грн. за газ. Залишки невикористаної субсидії по платіжкам можна відслідкувати і самостійно, проте фахівці УП та СЗН усім, хто набув право на монетизацію, у червні розіслали про це повідомлення.
Аби отримати зекономлену суму, уповноважений представник сім'ї, на якого було призначено субсидію, має звернутися з банківськими реквізитами в каб. №13 управління праці та соціального захисту населення (вул. Горького,5). Близько 40% субсидіантів, які мають право на монетизацію, уже скористалися такою нагодою. Тож решті фахівці радять поквапитися. Кінцевий термін подачі заяв на відшкодування зекономлених коштів завершується до 1  вересня. Про початок перерахувань компенсацій на особові рахунки буде повідомлено додатково.
Прес-служба міського голови.