Австрійські канікули

австрійські канікули . Зображення 1Гостею однієї з наймальовничіших країн Європи – Австрії, на два тижні стала 11-річна покровчанка Карина Стрілець. Разом з нею, у закордонні канікули вирушили ще шестеро дітей з Дніпропетровщини, батьки яких загинули в зоні АТО, захищаючи територіальну цілісність України.

Уже не перший рік ДніпроОДА співпрацює з міжнародними та вітчизняними волонтерськими організаціями, у результаті чого, діти цієї категорії мають можливість відпочити за кордоном. Цьогоріч уже побували у Бельгії, нині відпочивають в Австрії, далі юних українців прийматиме Польща та Греція.
- Це дуже важливий проект команди голови облдержадміністрації Валентина Резніченка. Діти загиблих земляків – це особливі для нас діти, які потребують посиленої уваги та турботи. Такий відпочинок розвантажить їхні будні та зробить дитячі спогади яскравими та незабутніми, - підкреслює міський голова Олександр Шаповал.
І це дійсно так. Мама дівчинки - Ольга Юріївна, не приховує емоцій. Чудові умови перебування в мальовничому куточку Австрії. Кожен день українських дітей наповнений екскурсіями та подорожами. Карина щодня ділиться неймовірними враженнями та шле фотозвіт. Тут і прогулянка на пароплаві по Дунаю, екскурсія до Відня. Неймовірна архітектура однієї з найкрасивіший європейських столиць. Юні відпочивальники побачили найвеличнішу будівлю і символ Австрії - Собор св. Стефана. Побували на пішохідному прикордонному мосту між Австрією та Чехію. Відвідали найменше містечко країни, де всього чотири мешканці. У захваті від національного парку Тауерн, його гірських вершин, альпійських полів та знаменитих водоспадів.
Канікули тривають, щодня збагачуючи новими емоціями та розширяючи кругозір. В Австрії діти пробудуть до 16 липня. Уже скоро Каріна зможе особисто поділитися враженнями від першої закордонної поїздки зі своїми друзями.
Прес-служба міського голови.

 

 австрійські канікули . Зображення 2 австрійські канікули . Зображення 3 

австрійські канікули . Зображення 4

австрійські канікули . Зображення 5

австрійські канікули . Зображення 6