Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
В управлінні освіти завершено укомплектування мережі закладів загальної середньої освіти на 2018- 2019 навчальний рік.
Триває підготовка до нового навчального року, продовжується реконструкція НВК №1, проводяться планові ремонти покрівель.
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 7 малюків. 93 пацієнти проліковано у добовому стаціонарі, 80 осіб знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю і стільки ж у терапевтичному денному стаціонарі.
Протягом тижня до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1032 пацієнти, 18 — отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.


Соціальна сфера
В управління праці та соціального захисту населення з різними питаннями звернулося 1358 осіб. Фахівцями здійснено 20 перевірок достовірності інформації про доходи та майновий стан отримувачів та членів їхніх сімей соціальних допомог, порушень не виявлено. Також перевірили 7 пенсійних справ та 45 перерахунків.
Протягом тижня здійснювався аналіз наданих підприємствами пояснень за результатами обстежень суб’єктів підприємницької діяльністі робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
За тиждень через центр зайнятості працевлаштовано 81 особу, 48 направлено для участі у громадських та роботах тимчасового характеру. Проведено 10 профорієнтаційних заходів. Серед них семінари з техніки пошуку роботи та про  особливості зайнятості молоді.
Комунальна сфера
Комунальні підприємства працюють у звичному режимі.
У "Добробуті" здійснюють обслуговування ліній зовнішніх освітлення, займаються санітарною обрізкою дерев, покосом трав, доглядають за клумбами, утримують у чистоті території міста.
ДСНС
6 липня, о 15:50, рятувальники виїжджали на гасіння сухої трави, яка загорілося на відкритій території по вул. Шляховій. Постраждалих немає, причини пожежі з’ясовуються.
Прес-служба міського голови.