Проєкт «Мама Клуб»

 

Проєкт «Мама Клуб», діє з липня 2019 року та має однойменну локацію у парку «ім. Б. Мозолевського». Проєкт започатковано відділом молоді та спорту виконкому Покровської міської ради, згодом до нього долучилися волонтери, педагоги, психологи, аніматори і всі небайдужі містяни. Він об’єднав молодих мам і татусів з дітками, що цінують живе спілкування, розвиток та пізнання нових тенденцій у вихованні, прагнуть, щоб їхнє спілкування з дітьми було насиченим та гармонійним, а дитинство було найщасливішою порою у житті їхніх малюків.

На базі «Мама Клубу» проходять розважальні, пізнавальні, навчальні заходи; «Школа англійської мови», де дітлахи вивчають англійську в ігровій формі, різноманітні майстеркласи, квести, вистави лялькового театру, рухливі ігри з різноманітним ігровим та спортивним приладдям та за участю аніматорів.

Не оминули увагою організатори і молодих батьків, на зустрічах «Мама Клубу», окрім спілкування та ігор зі своїми дітьми, що насамперед зміцнюють зв’язок між батьками і дитино, також можна навчитися дитячому масажу, отримати консультацію психолога.

Запрошуємо до «Мама Клубу» всіх, хто хоче зміцнити зв’язок зі своєю дитиною і весело та з користю провести час.