Покровський «Авангард» здобув чергову перемогу в Суперлізі області

покровський «авангард» здобув чергову перемогу в суперлізі області. Зображення 1
14 липня футбольна команда нашого Покрова після перерви знову порадувала шанувальників домашнім матчем. В цей день на своєму полі вона приймала ФК "Перемога", який представляє місто Дніпро. Незважаючи на те, що суперники покровчан знаходилися вище в турнірній таблиці, наші футболісти зуміли нав'язати свою гру. У результаті 4: 1 - впевнена перемога "Авангарду", який подарував приємні емоції своїм вболівальникам.
Варто зазначити, що три м'ячі забив форвард нашої команди Артем Стоянович, який провів чудовий матч. Свій "хет-трик" він оформив буквально за 13 хвилин 1-го тайму (3-я, 10-та і 13-та хвилини). Ще один гол записав на свій рахунок Андрій Кініцкий.
Ця перемога дозволила "Авангарду" з 12-ма очками піднятися на 5-е місце в турнірній таблиці.
Нагадаємо, що "Авангард" також став одним з чвертьфіналістів Кубка області з футболу. Жеребкування стадії 1/4 фіналу пройде 20 липня о 15:00 в приміщенні Федерації футболу Дніпропетровської області. Згідно регламенту змагань, чвертьфінальні та півфінальні поєдинки складаються з 2-х матчів (вдома і на виїзді). Перші ігри пройдуть 4-5 серпня, гра у відповідь - 25-26 серпня.
Прес-служба міського голови.