Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
Продовжується підготовка освітніх закладів міста до нового навчального року. Проводяться ремонти приміщень та покрівель, триває реконструкція НВК №1, облаштовуються медіатека та ресурсна кімнати. Завершилося замовлення підручників для першокласників.
Дошкільні заклади охоплені оздоровчою кампанією. Для абітурієнтів розпочато вступну кампанію до закладів вищої освіти.
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося троє малюків. У денному стаціонарі проліковано 105 хворих, 72 пацієнти зараз перебувають у денному стаціонарі хірургічного профілю, 69- у денній терапії.
Протягом тижня Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1073 особи, 26 хворих отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Соціальна сфера
На прийомі в управління праці та соціального захисту населення побувало 1413 громадян. Фахівці перевіряли правильність призначень державних допомог і субсидій. Обстежили матеріально-побутові умови проживання 34 громадян.
Прийнято 163 заяви на призначення усіх видів державних допомог, з них 136 - на субсидії. На монетизацію зекономленого тепла протягом тижня надійшло 189 заяв.
Наразі в управлінні обліковується 1960 отримувачів житлових субсидій та 2577 пільговиків.
За тиждень через центр зайнятості працевлаштовано 61 особу, п’ять направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру. Проведено 12 профорієнтаційних заходів.
Комунальна сфера
Комунальники працюють у штатному режимі.
У "Добробуті" обслуговують лінії зовнішнього освітлення, здійснюють покіс трав, догляд за клумбами, санітарну обрізку дерев, утримують територію міста у чистоті.
У міськводоканалі виконали 7 заявок по водопровідним мережам, видано технічні умови на встановлення п’яти водомірних вузлів обліку.
ДСНС
10 липня рятувальники гасили покинуту ділянку в садовому товаристві "Мічурінець" по вулиці Заводській. Причини займання встановлюються, постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.