Волейбол, стритбол та дзюдо. Спортсмени Покрова знову перемагають!

волейбол, стритбол та дзюдо. спортсмени покрова знову перемагають!. Зображення 1
Тиждень, що минає, був насичений різноманітними турнірами загальноміського, обласного і всеукраїнського рівня. І в черговий раз спортсмени нашого міста порадували своїми перемогами в різних видах спорту.

Міські змагання з волейболу виграла команда НВК № 2
5-6 лютого на базі Навчально-виховного комплексу № 2 проходили міські змагання з волейболу. Участь у них взяли 6 команд з різних навчальних закладів Покрова. В упертій боротьбі кожна з них намагалася вибороти звання кращої в цьому динамічному виді спорту і стати чемпіоном міста. Спортивна майстерність і фактор домашнього поля цього разу посприяв команді НВК № 2. Саме вона і посіла перше місце. Друге місце за результатами турніру посіла команда загальноосвітньої школи № 9.
І замкнула трійку призерів команда загальноосвітнього ліцею. 

 волейбол, стритбол та дзюдо. спортсмени покрова знову перемагають!. Зображення 2Дзюдо. Ліза Литвиненко з бронзою Чемпіонату України U18

Продовжує набирати темп вихованка відділення дзюдо міської дитячо-юнацької спортивної школи Єлизавета Литвиненко. У складі команди клубу "Дзюдо-Дніпро" вона представляла команду Дніпропетровської області у чемпіонаті України серед кадетів (спортсменів не старше 18 років). Турнір зібрав 507 найкращих дзюдоїстів України, дав відбірковий старт на офіційні кадетські змагання сезону - Чемпіонат Європи U18, Європейський юнацький Олімпійський фестиваль і Чемпіонат світу U18.
Виступаючи у ваговій категорії до 63 кг, наша спортсменка провела 5 поєдинків, вигравши в чотирьох. У вирішальній сутичці за бронзу, Ліза здобула чисту перемогу над спортсменкою з Рівного. Чиста перемога в дзюдо вважається ознакою гарної техніки і високого класу спортсмена.

волейбол, стритбол та дзюдо. спортсмени покрова знову перемагають!. Зображення 3Команда дев'ятої школи чемпіон області зі стритболу
Вперше у спортивній історії Покрова команда з нашого міста стала чемпіоном області зі стритболу 3 на 3. Змагання проходили у місті Кривий Ріг і зібрали найсильніші команди Дніпропетровщини. Наше місто в турнірі представляла команда загальноосвітньої школи № 9 за яку виступали Данило Зелик, Дмитро Козуб, Валерій Панаровський і Стас Захода.
Минулого року у фінальному етапі нашим спортсменам не вдалося зачепитися за медалі, але цього року вони продемонстрували неабиякий рівень спортивної майстерності та самовіддачі. Своєю впевненою грою хлопці не залишили жодного шансу своїм опонентам, перегравши всіх суперників. При цьому покровчани двічі переграли чемпіонів минулого року, команду з Кривого Рогу. Спочатку виграли з великою перевагою у груповій фазі відбору, а потім у напруженій боротьбі перемогли у фіналі. Така впевнена перемога на полі суперника є ще більш цінною. Баскетболісти дев'ятої школи довели, що вони заслужено є найсильнішими в області.
Прес-служба міського голови.