Покровчанкам вручено  відзнаки «Мати-Героїня»

Згідно з Указом Президента це почесне звання присвоєно Олені Волковій та Наталії Коцюбі. З найщирішими побажаннями відзнаки покровчанкам вручив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Бути мамою – найголовніша й найпочесніша місія, а матір’ю-героїнею – найвища винагорода. Бо призначена жінкам, які не лише дали життя п’ятьом та більше дітям, а й виховали, допомогли знайти свою дорогу, прищепили найкращі людські якості.

Сьогодні про це говорили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, адресуючи слова безмежної вдячності мешканкам Дніпропетровщини, яким в урочистій обстановці вручили почесні відзнаки.

-Мати-героїня. Таке звання отримали ще 43 жінки Дніпропетровщини. Вони виховують 257 синів і доньок.

Деяких мав честь привітати особисто. Вручити відзнаки, за якими безмежна любов і титанічний труд.  Бо малечу мало вдягнути чи нагодувати. Треба вміти подарувати їй щастя. Вберегти від бід і допомогти знайти своє покликання. А разом з тим – закласти почуття гідності.

І мами, які з'їхалися сьогодні в ОВА з різних районів області, із цим справляються. Хоча це й непросто. Особливо зараз – у війну. Коли чоловіки, а часом і старші діти, боронять країну на фронті. А найменші потребують ще тепліших обіймів та влучного слова, - зазначив Сергій Лисак.

Для покровчанок Олени Волкової, Наталії Коцюби та їхніх дружних родин це по-справжньому визначна подія. Бо слово «мама» для кожної – то нове життя, продовження історії роду.

Олександр та Олена Волкови щасливі батьки вісьмох дітей – чотирьох донечок та чотирьох синочків. Найстаршій – 25 років, найменшій – чотири. Наталія та Сергій Коцюби виховують трьох синів та трьох донечок. У них багато спільного, бо їхні родини народжені, любов’ю й підтримкою. Їх утримують крила віри, надії, безмежної поваги один до одного, щирості й доброти. Діти, сім’я надихають, даруючи розуміння істинного життєвого сенсу.

Батьківство для родин це відповідальність і безмежне щастя, бачити у дітях продовження великої історії сім’ї.

Прес-служба міського голови.