Місто за тиждень

Медицина

Протягом тижня  Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідали 1683 пацієнти. Невідкладна допомога в амбулаторіях надана 61 людині.

За цей період проліковано в добовому стаціонарі ЦМЛ 93 людини, у денній хірургії перебуває на лікуванні 55 осіб, у денному стаціонарі терапевтичного профілю — 87.

У міському пологовому будинку з'явилося на світ 2 немовлят. Загалом, в період з 1-го лютого по 3-є березня в Покрові народилося 30 малюків, у тому числі, 5 з інших населених пунктів.

Освіта

Минулого тижня проведено ряд заходів для учнів з метою зайнятості дітей під час зимових канікул. Вихованці вокального гуртка «Гармонія» БТДЮ взяли участь в обласному етапі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зоряне сяйво» та отримали дипломи лауреатів ІІІ ступеню в номінації «Вокальне мистецтво».

Протягом тижня виконувався комплекс робіт щодо підтримки інфраструктури закладів освіти.

Комунальна сфера

Працівниками міськводоканалу за тиждень виконано 3 заявки по водопровідним мережам. Підприємство має достатні запаси хлору, гіпохлориду та коагулянту.

У свою чергу, працівники КП “Добробут” виконували необхідний обсяг робіт з прибирання та утримання міської території.

Соціальна сфера

Фахівцями Управління праці та соціального захисту населення за тиждень здійснено прийом 423 городян. У тому числі 9 осіб отримали консультацію в селищі Олександрівка. На обліку в УПСЗН перебуває 6323 отримувача житлових субсидій, 2577 пільговиків, 259 учасників АТО (у тому числі 257 учасників бойових дій та 2 особи з інвалідністю внаслідок війни).

Проведено засідання  робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення і міської комісії з  питань погашення заборгованості із заробітної плати, соціальних виплат та внесків на обов’язкове  державне страхування.

 З початку року послугами Центру зайнятості скористалося 1024 людини.

Надзвичайники

Знешкодили пожежу в одному з будинків по вулиці Курчатова та загоряння в районі вул.Шляхової. Постраждалих немає.

Прес-служба міського голови.