Покров відзначив День Європи

покров відзначив день європи. Зображення 1
Об’єднані спільними цінностями та інтересами, єдині у думках та прагненнях – таким був лейтмотив свята, що є загальною історією усіх націй континенту.


Цю думку стверджували члени євроклубів, які презентували свою роботу на міському фестивалі. Цьогоріч традиційний захід проходив у міському парку ім..Б.Мозолевського. Кожен освітній заклад мав можливість показати плоди своєї діяльності, обмінятися досвідом та висловити власне бачення євроінтеграції.

покров відзначив день європи. Зображення 2

Члени євроклубів зазначали, що Україна не тільки територіально знаходиться у центрі Європи, має спільну культурну спадщину. Історія цього важливого питання стала головною складовою виступів дітей, які доводили дане документальними фактами і вагомими результатами, так євроклуб центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів увійшов до числа найкращих за підсумками конкурсу, проведеного представництвом ЄС в Україні. Дню Європи присвятили і святковий концерт з номерів, які представляли культурні надбання євроспільноти. Тематичні заходи також пройшли у закладах культури та освіти.
Прес-служба міського голови.

покров відзначив день європи. Зображення 3

покров відзначив день європи. Зображення 4