На будівлі Дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку Дані Дідіку

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 1
"Треба говорити, коли є що сказати…" Ці слова належать Дані Дідіку. У лютому 2015 –го його життя трагічно обірвалося під час Ходи Гідності у Харкові. Дані було лише п'ятнадцять… Його історія облетіла всю Україну, нікого не залишивши байдужим, не обминула вона і Покров, який віддав данину пошани хлопцеві, котрий жадав миру й щастя своїй країні. 27 квітня на сесії міськради було прийнято рішення про присвоєння Дитячо-юнацькій спортивній школі імені Дані Дідіка. 18 травня на будівлі школи було відкрито меморіальну дошку герою.

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 2

Цього дня вихованці ДЮСШ одягнули медалі, зібравшись біля закладу. Разом з ними були й батьки та друзі Дані.
"Він цінував життя і понад усе любив свою землю", - говорили однолітки, розповідаючи про хлопця, для якого Незалежність України була понад усе. Як і вони він займався футболом, боротьбою, перемагав у змаганнях і твердо знав, що найголовнішим є мир.
Не боявся говорити правди, бо прагнув жити у вільній країні, наголошував міський голова Олександр Шаповал, дякуючи батькам, які виховали справжню людину.

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 3
Разом з Андрієм та Анжелою Дідік меморіальну дошку Дані відкрили бронзові призери Чемпіонату Світу Микола Земляний та Іван Хажанець.
У пам'ять про справжнього патріота відбувся футбольний матч.
Відкриваючи турнір, директор Ірина Бакієва зазначила, що ДЮСШ здобуватиме нові перемоги з іменем Дані. Сьогодні заклад є школою олімпійського резерву , прославлятиме країну на чемпіонатах всіх рівнів, говорив міський голова, вручаючи спортивному осередку грошовий сертифікат.

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 4
До спортсменів долучилася й творча юнь, вихованці Школи мистецтв, Дитячої музичної школи, Будинку творчості, які підготували свої виступи. Десятки містян розділили урочистість моменту і депутат облради Марина Петросянц, разом з відзнакою адресуючи школі слова подяки за пам'ять.
У пам'ять про Даню у міському народному історико-краєзнавчому музеї ім..М.Занудька відкрилася експозиція, яка розповідає про хлопця з великим небайдужим серцем.
Прес-служба міського голови.

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 5

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 6

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 7

на будівлі дитячо-юнацької спортивної школи відкрито меморіальну дошку дані дідіку. Зображення 8