«Покров має таланти»: перезавантаження

«покров має таланти»: перезавантаження. Зображення 1
Минулого року в місті стартував мистецький проект, який за своїми масштабами та кількістю учасників перетворився на справжній творчий рух. Фестиваль "Покров має таланти", що проходив під егідою міського голови Олександра Шаповала, об’єднав городян, що презентували місто у всій багатогранності  жанрів та напрямків.

  Усе місто з хвилюванням спостерігало за фестивальними турами, обираючи тих, хто нестиме звання переможця.

Музиканти й театрали, декламатори й танцюристи -– для них не було вікових обмежень та творчих рамок, кожен міг заявити про себе, представити власну концепцію творчого бачення.
Для багатьох саме фестиваль став поштовхом до подальшої мистецької самореалізації, містяни відкрили самобутніх поетів, рок-музикантів, цікавих вокалістів та виконавців оригінального жанру.
Літо 2018 року теж прийшло з "Покров має таланти". Вже оголошено старт фестивалю, триває прийом заявок на участь у конкурсі.
Перший етап відбудеться 28 червня, коли ми почуємо і побачимо номінантів. За результатами гала-концерту будуть визначені імена 12 фіналістів, які представлять свої номери на наступному етапі – 24 серпня. Імена переможців оголосять у День народження нашого міста.
Городяни вже з нетерпінням очікують на цю подію. Організатори ж фестивалю запрошують до участі яскравих, самобутніх, креативних, чиї імена стануть відкриттям і гордістю Покрова.
Прес-служба міського голови.