Завершилася основна сесія ЗНО

завершилася основна сесія зно. Зображення 1
Іспитом із хімії завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.
Разом з ровесникима зі всієї України, випускники міських шкіл, НВК та ліцею протягом останніх трьох тижнів пройшли тестування з 12 навчальних предметів.

ЗНО з хімії та фізики наші абітурієнти проходили на базі вузів Дніпра, решту - в навчальних закладах Нікополя. До пунктів тестування було організовано підвіз, учнів супроводжували класні керівники та медпрацівники.
Усі етапи тестування пройшли організовано, спокійно, без порушень правил проведення ЗНО.
Обов'язкове тестування з української мови та літератури складали 160 випускників цього року, ЗНО з історії України -110 випускників, з математики – 103 випускники.
Результати учасників оцінювалися за шкалою 100-200 балів і 12-бальною із предметів, результати яких зараховуватимуться як оцінка за державну підсумкову атестацію.
Ті учасники тестування, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, використовуватимуть отримані результати під час проведення вступної кампанії.
Учора експертною комісією з питань визначення порогів ЗНО - мінімальної кількості тестових балів встановлено такі пороги "склав/не склав": з математики-10 балів, української мови та літератури -23, іноземних мов – 19, біології -22 бали.
Ті учасники, які з об'єктивних причин не мали можливості взяти участь в основній сесії ЗНО, зможуть пройти тестування в ході додаткової сесії, яка відбудеться з 3 до 12 липня.
Вступна кампанія 2018 року розпочнеться з 12 липня.
Прес-служба міського голови.