По Центральній ремонтують внутрішньокварталку

 

Комплексними роботами охоплено територію будинків № -36,38,40,42, де наразі триває капітальний ремонт.

Цей квартал став наступним, де проходять планові масштабні роботи. За останні три роки ремонтом охоплено усі мікрорайони. Місто відходить від «латання дірок», підходить до питання благоустрою з урахуванням існуючих проблем. Всі вони накопичувалися роками, про що говорять мешканці, демонструючи розбиті відмостки, пішоходи, внутрішньоквартальні дороги. Така ситуація, на жаль, типова, виправити її одразу і скрізь – неможливо. Крок за кроком двори приводяться до ладу, цей процес не припиняється.

Ремонтом охоплюється цілий комплекс робіт. Головна увага – каналізаційним вводам до будинків, більшість не мінялися від дня здачі домів у експлуатацію, вже давно віджили своє. Як наслідок, мокрі підвали, сморід та сирість. Не останню роль відіграють і старі дерева, свого часу висаджені впритул до будинків, чия коренева система обплітає та руйнує мережі.

У ході реконструкції Центральної № 36,38,40,42 були видалені аварійні насадження, замінено каналізаційні випуски. У даний час тривають підготовчі роботи до ремонту відмосток, внутрішньоквартальної дороги. Тут з’явиться нове дорожнє покриття, зроблять планування території після демонтованих погребів, вирішать проблему паркувального та сміттєвого майданчиків. Квартал набуде нового вигляду, стане зручним і комфортним для мешканців.

Тільки за минулий рік у місті відремонтовано п’ять внутрішньоквартальних територій, 17 доріг. Замінено 80 каналізаційних випусків. Робота продовжується, цьогоріч передбачено реалізувати нові проекти з капітального ремонту внутрішньоквартальних територій.

Прес-служба міського голови.