Навчалися та ділилися досвідом

 

У ДніпроОДА пройшли семінари й тренінги у яких взяли участь провідні фахівці виконкому.

Адмінпослуги — без кордонів

Зробити адміністративні послуги максимально доступними для людей з інвалідністю — такою була мета тренінгів з інклюзії, які днями пройшли для очільників ЦНАПів Дніпропетровщини. Фахівцям давали як практичні, так і теоретичні поради щодо роботи з людьми із порушеннями опорно-рухового апарату, вадами слуху та зору.

Базові знання допоможуть працівникам ЦНАПів безперешкодно надавати послуги людям з особливими потребами, покращити власні комунікативні навички.

Відвідали семінар з регуляторної політики

Про застосування регуляторних норм щодо малого бізнесу, говорили на семінарі, який днями пройшов у ДніпроОДА. Серед тридцяти представників міст та регіонів були і фахівці відділу економіки міськвиконкому.

З учасниками заходу поділилися практичними знаннями стосовно створення передумов для комфортного ведення бізнесу.

Заступник директора департаменту економрозвитку ДніпроОДА Олена Лічманенко наголосила, що органи місцевого самоврядування, маючи намір впровадити той чи інший вид державного регулювання, мають розраховувати, який фінансовий тягар ляже на плечі малого бізнесу. Така норма, спрямована на дерегуляцію бізнесу, була встановлена Кабміном у 2015 році.

Учасники семінару розглянули проблемні питання щодо аналізу регуляторного впливу, поспілкувалися з колегами та поділилися власним досвідом.

Прес-служба міського голови.