Підсумки 2016-го: протягом минулого року у Покрові проведено понад 70 загальноміських заходів

підсумки 2016-го: протягом минулого року у покрові проведено понад 70 загальноміських заходів. Зображення 1
Про це йдеться у річному звіті міського голови Олександра Шаповала. У 2016 році відділ культури спрямовував свою діяльність на забезпечення вільного розвитку культурно-мистецьких процесів у місті. У Покрові збережено мережу та кадровий потенціал закладів культури. Учні шкіл естетичного виховання протягом року брали участь у Міжнародних, Всеукраїнських фестивалях та конкурсах, були активними учасниками загальноміських свят, переможцями найпрестижніших творчих форумів.


Активну роботу з надання інформаційно-освітніх послуг проводять бібліотечні установи. 2016-го бібліотечну мережу міста розширено сучасним Арт-центром «Коворкінговий простір у бібліотеці».
Значна увага приділена зміцненню матеріально-технічної бази закладів культури, яку, для озвучення загальноміських заходів, поповнено комплектом озвучувальної музичної апаратури.
Важливим фактором є налагодження ефективної комунікації. Нові можливості щодо візуалізації міських заходів мистецького спрямування та підвищення рівня інформаційно-просвітницької роботи серед мешканців міста забезпечує мультимедійний екран на оновленій центральній площі міста ім.Івана Сірка.
Прес-служба міського голови.

підсумки 2016-го: протягом минулого року у покрові проведено понад 70 загальноміських заходів. Зображення 2

підсумки 2016-го: протягом минулого року у покрові проведено понад 70 загальноміських заходів. Зображення 3

підсумки 2016-го: протягом минулого року у покрові проведено понад 70 загальноміських заходів. Зображення 4

підсумки 2016-го: протягом минулого року у покрові проведено понад 70 загальноміських заходів. Зображення 5