Акцент на проблемних моментах

акцент на проблемних моментах. Зображення 1
Саме на цьому наголошував міський голова, розпочинаючи сьогоднішнє засідання оперативного штабу, котре тривало за участі голів квартальних комітетів.


Головною темою обговорення стали результати тижневої діяльності, котрі розглядалися у розрізі проблемних питань. Тож, доповідаючи, керівники комунальних підприємств та бюджетних організацій зупинялися на планових показниках, окреслюючи коло завдань.

Підрозділи працюють у штатному режимі, комунальники продовжують виконувати заявки громадян, у роботі об’єкти міськводоканалу, ЖЕО, добробуту. Про ситуацію віддалених районів доповідали квартальні. Олександр Шаповал акцентував увагу на якості проведення ремонтних робіт, проблемних ділянках ліній зовнішнього освітлення, прибиранні міста. Окремо йшла мова про збої у русі приміського транспорту. Були визначені першочергові завдання, котрі взято до виконання.
Завершилося засідання на приємній ноті, з найщирішими побажаннями та словами подяки, міський голова поздоровив з ювілейним днем народження голову шостого кварталу Світлану Павлівну Шепілову.
Прес-служба міського голови.

акцент на проблемних моментах. Зображення 2