Підготовка до нового навчального року – триває

підготовка до нового навчального року – триває. Зображення 1
Через кілька днів освітні заклади міста сповістять про офіційне завершення учбового року. Розпочинається наступний етап – літня оздоровча кампанія і продовжується підготовка до 2017-18 навчального року. Для освітніх осередків процес – у дії, на чому наголошували заступник міського голови Наталія Бондаренко, начальник управління освіти Галина Рубаха, під час робочої зустрічі з керівниками навчальних, дошкільних та позашкільних закладів, що пройшла вчора у міськвиконкомі.


Минулорічний досвід, коли були змінені підходи до реалізації запланованого, свідчить про правильність розставлених акцентів, пріоритетність визначалася за нагальністю проблеми. Забезпечення функціональності, енергозбереження, безпеки, безаварійної роботи в осінньо-зимовий період – основне завдання. Для ефективності впровадження вже визначених задач, за кожним закладом закріплено відповідальних кураторів, заступників міського голови. Така співпраця виправдала себе минулоріч, її продовжено і сьогодні. Усі етапи підготовки перебувають на контролі міського голови Олександра Шаповала.
Координуючи зусилля задля організації якісного навчального процесу за комфортних умов, можна говорити про результати, на чому зауважувалося під час засідання. Пріоритетність не за зовнішнім лоском, а станом мереж, комунікацій, технологічного обладнання. На сьогодні вже визначено алгоритм дій з комплексного вирішення питання підготовки навчальних закладів до прийому дітей. Процес – триває.
Прес-служба міського голови.