ОТРИМУВАЧАМ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ: УМОВИ ПРИЗНАЧЕННЯ ЗМІНЕНО!

Шановні городяни, які отримують субсидії на комунальні послуги! Звертаємо Вашу увагу, що з 01 травня 2017 року постановою КМУ №300 від 26.04.2017року змінено умови призначення субсидії за наявності заборгованості з оплати комунальних послуг.

    При призначенні субсидії на наступний термін враховуватиметься наявність простроченої понад 2 місяці заборгованості з оплати комунальних послуг одержувача субсидії. Інформацію про суму такої заборгованості надаватимуть підприємства-надавачі послуг на запит управління праці та соціального захисту населення. За наявності такої заборгованості субсидія на наступний термін не призначатиметься, про що управління проінформує громадянина, який претендує на отримання субсидії.

    Якщо протягом двох місяців з дати інформування громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію з комунальним підприємством, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку – з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

 

Управління праці та соціального захисту населення, Управління житлово-комунального господарства та будівництва м.Покров