Команда ліцеїстів – переможці «Сокіл» «Джура»

команда ліцеїстів – переможці «сокіл» «джура». Зображення 1
Військово-патріотична дитячо-юнацька гра вже традиційно згуртовує у травневі дні. До неї ретельно готуються, адже «Джура» - це не лише змагання у силі й виправці, це перевірка на знання своєї історії, засад народно-культурної спадщини. Цьогорічні учасники якнайкраще продемонстрували системність шкільної роботи з військово-патріотичного, морально-етичного виховання.

Кожен рій представляв власну філософію, наслідуючи козацькі традиції. Символічно, що стройову підготовку діти демонстрували на Алеї Слави, возвеличуючи героїчне минуле краю, їх вітав військовий комісар міста, підполковник Сергій Дем’янчук. У національному вбранні, з символікою «Сокола» та піснею крокував кожен рій. Стройовий впоряд, вправність у стрільбі, силові вправи оцінювало журі у складі працівників міськвійськкомату, профільних викладачів загальноосвітніх закладів, представників громадських організацій.

Учасники змагань не приховували хвилювання, розгорнулася справжня боротьба, адже кожна команда достойно представляла свій заклад. У підсумку, перше місце вибороли переможці минулого року, команда ліцею, друге – НВК№1, третє – дев’ятої школи. Серед неповних шкіл, котрі оцінювалися за окремим заліком, кращими були учні Чортомлицької школи, які, за висновками журі, показали відмінний результат і у загальному заліку могли б претендувати на друге місце. У категорії неповних шкіл срібло виборола Олександрівська НСЗШ. Їх нагороджено грамотами відділу молоді та спорту міськвиконкому та бурхливою підтримкою однолітків.
Тепер на переможців, команду ліцею, очікує наступний, обласний етап «Джури», де вони представлятимуть свій заклад і рідне місто.
Прес-служба міського голови.

команда ліцеїстів – переможці «сокіл» «джура». Зображення 2

команда ліцеїстів – переможці «сокіл» «джура». Зображення 3

команда ліцеїстів – переможці «сокіл» «джура». Зображення 4