«Перші кроки до зірок»

«перші кроки до зірок». Зображення 1
Для вихованців Дитячої школи мистецтв, директор Павло Філін-Юрков, вони є успішними. У такій назві Всеукраїнського конкурсу, що пройшов днями у Дніпрі, віддзеркалюються високі досягнення юних музикантів.


Покров знову був на висоті, завоювавши вісім медалей з яких перша премія конкурсу у Лізи Халявченко-Бабич, учениці Олени Семенухи. Сонячна дівчинка, Ліза вкотре підкорила журі рівнем свого виконання, надзвичайною щирістю, особливим посилом до глядача. Другої премії був удостоєний і Даніїл Данилов, виконавець, що з вадами слуху опановує два музичні інструменти – фортепіано та скрипку. Разом з Даніїлом відзначилися й інші вихованці Ази Климошенко – друге місце посіли Ліза Бойко, Вероніка Бузько, третє – Катерина Нечипоренко, Ліза Шарлай, дипломом нагороджено Анну Монастирну.
З перемогами завершили свої виступи і учні Катерини Алабужевої, лауреатами другої премії є Ліза Остапчук та Мамедлі Мухамедалі.
Крім мистецьких змагань конкурс подарував учасникам  зустріч з улюбленими літературними героями. Цього року він проходив у стилі Гаррі Поттера, що додало фестивалю казкового забарвлення.
Прес-служба міського голови.

«перші кроки до зірок». Зображення 2

«перші кроки до зірок». Зображення 3