Громадська рада ознайомилася з роботою заводу Проктер енд Гембл

громадська рада ознайомилася з роботою заводу проктер енд гембл. Зображення 1
Питання соціальної відповідальності, екологічних ініціатив та виробничих потужностей - діяльність одного з провідних виробників засобів гігієни та побутової хімії вивчали не з рекламних проспектів – безпосередньо на підприємстві.


Понад трьох годин діалогу про сьогодення заводу, торгівельної марки, історія якої сягає у 19 сторіччя, а продукцію обирають мільйони користувачів світу. Під час зустрічі говорили не лише про це, насамперед, обговорювали питання, що найбільше хвилюють містян.
Один з провідних виробників синтетичних миючих засобів, сьогодні 90 % продукції завод постачає саме українському споживачу. З цього розпочинав розмову директор, Володимир Романенко, зауважуючи, - на фоні загальної нестабільної суспільно-політичної ситуації в країні, підприємство продовжує утримувати лідируючі позиції на ринку, при тому, що економічні коливання не могли не позначитися на виробничих потужностях. За словами директора, стратегія компанії направлена на модернізацію та автоматизацію виробництва, впровадження природоохоронних та енергозберігаючих програм, широке залучення молодих вітчизняних спеціалістів. Підприємство обирає найвищі правила для своїх стандартів, орієнтуючись на вимоги чинного законодавства в першу чергу щодо екологічної відповідальності.
Цей аспект став найбільш обговорюваним з радою, яку хвилювало питання впливу діяльності заводу на навколишнє середовище. Говорячи про це, наголошувалося на контролі кожного етапу виробництва, зорієнтованості на поновлюваність ресурсів, зниженні утворення відходів, очищенні зливових вод. І системі контролю на виході, що досягається роботою скрубера, так званого промислового пилососа, з очищення технологічних газів від домішок, що перешкоджає потраплянню часток у атмосферу. Зазначалося, що Проктер енд Гембл Менюфекчурінг Україна є піонером з впровадження подібного природоохоронного обладнання, сьогодні цей досвід переймають підприємства Європи.
Як все це працює, могли дізнатися з презентацій провідних фахівців заводу і побачити безпосередньо на практиці. Для членів ради було проведено екскурсію цехами підприємства з ознайомленням технологічного процесу з виробництва мила, рідких та синтетичних миючих засобів, роботою дистриб’юторського центру.
Підсумовуючи зустріч у форматі «запитання – відповідь», було акцентовано увагу на соціальній відповідальності кампанії перед суспільством. Члени ради відзначали доцільність подібних зустрічей, що проходять за конструктивного діалогу, сприяють налагодженню партнерських стосунків з громадськими організаціями міста.
Прес-служба міського голови.

громадська рада ознайомилася з роботою заводу проктер енд гембл. Зображення 2

громадська рада ознайомилася з роботою заводу проктер енд гембл. Зображення 3

громадська рада ознайомилася з роботою заводу проктер енд гембл. Зображення 4

громадська рада ознайомилася з роботою заводу проктер енд гембл. Зображення 5