Оновлюються внутрішньоквартальні території

оновлюються внутрішньоквартальні території. Зображення 1
Важливою складовою комфортного міського середовища є благоустрій внутрішньоквартальних територій. Десятиліттями вони залишалися поза увагою, приходячи в занепад та створюючи незручності для покровчан.
На сьогодні відновлення внутрішньоквартальних доріг один з пріоритетів міської влади у сфері благоустрою.


оновлюються внутрішньоквартальні території. Зображення 2Цей процес безперервний і планомірний, за останні кілька років уже охопив десятки територій у різних частинах міста.
Нині роботи завершені у дворі по Чіатурській,6а. В минулому залишилися затоплені підвали, зруйновані відмостки, дорога та тротуар. Там замінено каналізаційні випуски, заасфальтовано внутрішньоквартальну дорогу, відновлено пішохідну зону . Мешканці будинку та перехожі вже встигли оцінити переваги позитивних перетворень.
Віднедавна оновленою стала і територія за "Марсом". Замість грунтових та розбитих асфальтових доріжок з’явилися повноцінні, викладені плиткою, тротуари. Тепер сполучення між двома частинами мікрорайону стало зручним за будь-якої погоди.оновлюються внутрішньоквартальні території. Зображення 3
Зараз увага зосереджена на внутрішньоквартальній території між будинками №16, 20 та 24 по вулиці Курчатова. Тривають підготовчі роботи.
Водночас продовжуються реконструкції вулиць Григорія Тикви та Горького. Будується новий дитячий садок та реконструється НВК №1.
Прес-служба міського голови.

 

оновлюються внутрішньоквартальні території. Зображення 4