Обговорювали медичне питання

обговорювали медичне питання. Зображення 1
Тема діяльності лікувальних закладів міста розглядалася вчора на плановому засіданні Громадської ради.
Стан охорони здоров’я належить до тих питань, які є найактуальнішими. Як підкреслював актив ради, самі містяни визначали його першочерговість, тож головним завданням є об’єктивно й неупереджено підходити до окреслення кола проблемних моментів.


Для комплексного розгляду питання, всебічного ознайомлення з думками громади, ще у вересні радою було прийнято рішення встановити на території центру первинної медико-санітарної допомоги, центральної міської лікарні, у приміщенні міськвиконкому скриньки довіри для пропозицій щодо моніторингу медичного обслуговування жителів міста та шляхів його покращення. За словами присутніх, ставилося на меті долучити до цього процесу широке коло громадськості, цікавила думка щодо функціонування сімейної медицини, діяльності профільних фахівців, кадрових питань, надання медичних послуг за всіма етапами лікарняної допомоги.
Вчора добіг кінця термін дії скриньок, актив ради ознайомився з пропозиціями городян, серед яких були і скарги. Вже найближчим часом, після детального опрацювання, питання буде винесено до спільного обговорення з відповідальними фахівцями міськвиконкому, представниками профільних депутатських комісій, керівництвом лікарняних закладів.
Прес-служба міського голови.

обговорювали медичне питання. Зображення 2