Дух студентський зберегти

дух студентський зберегти. Зображення 1
Закликали фахівці центральної міської бібліотеки, які напередодні Міжнародного Дня студента говорили про свято, котре стало уособленням кращих традицій, об’єднує тих, хто прагне до опанування нових знань та професій.


Коворкінговий бібліотечний простір був повністю відданий студентству і не тільки сьогодні, як підкреслювали присутні, тут зустрічаються представники молодіжних спільнот, піднімаючи нагальні проблеми, цікаві теми. Останню присвятили Дню, шанованому серед максималістів від пізнання наук, тож розглядали свято і з аспектів виникнення, і – символіки. До розмови запросили учнів професійно-технічного училища з якими вели діалог начальник відділу молоді та спорту міськвиконкому Яна Селезньова, директор центральної бібліотечної системи Лариса Смислова, фахівці-бібліотекарі.

Говорили про студентські ініціативи, діяльність «Молодіжної ради», роздумували над самим поняттям – «освічена людина», відверто ділячись думками. Для кожного студентство було тотожне слову – «мрія», прагненню знайти себе, своє місце у житті. Учні училища вже зробили до цього перший крок, їм бажали не зупинятися, продовжувати йти обраним шляхом.
Прес-служба міського голови.