З досягненнями і новими планами

з досягненнями і новими планами. Зображення 1
Успішно розпочали спортивний сезон вихованці відділення плавання та стрибків у воду КДЮСШ «Манганіт». Плавбасейн «Дельфін» вітав переможців, виправдовуючи славу водної арени Дніпропетровщини.


Змагалися стрибуни
На минулому тижні Покров зустрічав учасників Чемпіонату Дніпропетровської області зі стрибків у воду з метрового трампліна. Спортсмени 2001-2009 р.н., груп «Е», «Д» , «С» та «В» змагалися за найкращий результат, чемпіонське звання. «Дельфін» став місцем демонстрації технічності, вправності, волі до перемоги стрибунів, наймолодшим з яких було лише сім років.
За виступами дітей спостерігали, співпереживаючи, Чемпіон світу та Європи зі стрибків у воду з 25 й 30 метрів – Олег Вишиванов, суддя міжнародної категорії зі стрибків у воду – Олена Пацеріна, котрі вручили нагороди кращим з кращих.
Приємно, що достойні результати показали вихованці КДЮСШ «Манганіт». У групі «Е» першими стали Неля Чуканівська, Микита Шпонька – тренер А.Янченко; друге місце посіла Олександра Гудик і третє – Владислав Драган – тренер О.Меркулова. У групі «Д» золото здобули Анна Сатолюк (тр.А.Янченко) та Євген Боханько (тр.О.Меркулова), срібло – Владлена Іващенко (тр. О.Бєлозьорова). Успішно завершили чемпіонат і у групі «С»: перше місце посіли Назар Безверхов, Настя Трапєзнікова, друге – Руслан Кочєргін, третє – Іван Ліпатов (тр.А.Янченко); у групі «В» перемогу здобула вихованка Анастасії Янченко – Яна Синявська.
Пам’яті тренера

з досягненнями і новими планами. Зображення 2
Традиційний відкритий турнір з плавання, що проходив 13 листопада у плавбасейні «Дельфін», вихованці й колектив КДЮСШ «Манганіт» проводили у пам’ять про Сергія Бабенкова. Тренер-викладач, Сергій Дмитрович належав до фундаторів водних видів спорту міста, котрий з відкриттям «Дельфіну» прийшов до школи, десятиліття віддав дітям, обраній справі. Вихованці «Манганіту» вшановували наставника високими досягненнями.
У турнірі взяли участь як плавці Покрова, так і Новомосковська, близько ста учасників. Спортсмени змагалися на дистанціях 100 м в/ст, 200 м. комплексним плаванням. Вихованці «Манганіту» показали кращі результати на дистанції 100 м в/ст: Андрій Андрієнко, Володимир Харченко, Євген Чистяков, Руслан та Роман Алілуєнки, Віктор Шевченко. Переможцями та призерами серед дівчат на цій дистанції стали: Аксиня Фомичова, Ксенія Боханькова, Анна Стасюк. На дистанції 200м. кп/пл. найсильнішими визнано Євгена Харченка, Руслана Алілуєнка, Ярослава Михальченка. Тренером команди Покрова є Тетяна Сініцина.
Вже 17-18 листопада на блакитних доріжках «Дельфіна» пройде першість для наймолодших плавців, а 1-3 грудня наша команда візьме участь у міжнародному турнірі з плавання, який проходитиме у Харкові. Тож побажаємо їм успішних стартів і лише золота медалей.
Прес-служба міського голови.