НОВІ ПЕРЕМОГИ ЮНИХ ТАЛАНТІВ

Учні творчих освітніх закладів Покрова продовжують ділитися своїми досягненнями та здобутками, демонструючи не лише свої гарні знання та вміння, а й здобуті перемоги у конкурсах.

Це є результатом їхньої наполегливої праці та таланту, а також підтвердженням високого рівня мистецької освіти в закладах міста.

Вихованка дитячої музичної школи Маргарита Матковська та викладач Лілія Захарова стали лауреатами І премії Міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв.

У номінації "Інструментальний жанр, фортепіано" вони представили музичний твір італійського композитора Альдо Клементі, виконаний у дуеті.

Софія Кузьменко, вихованка дитячої Школи мистецтв, взяла участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "МАТУСИНІ ТАЛАНТИ" та посіла перше місце у номінації "Естрадний вокал". Наставники дівчинки - Антоніна Жуковська та Наталія Девятко пишаються переможним дебютом вихованки!

Талановиті юні солісти дитячої Школи митецтв стали переможцями VI Відкритого обласного двотурового фестивалю-конкурсу вокального та хорового мистецтва "Дніпровські візерунки". Марія Бучинська та Соломія Гринчук стали лауреатами ІІ ступеню, вокальний ансамбль "СПІВОГРАЙ" - лауреатами ІІІ ступеню.

Подяки за високий рівень підготовки учнів отримали й наставники - Ганна Доценко та Наталія Девятко.

Перемоги у Міжнародному конкурсі дитячих художніх робіт "Рідна мати моя" отримали учні художнього відділу дитячої Школи мистецтв. Вихованки Тетяни Думчикової - Єлизавета Шейник, Мар'яна Орел та Софія Середа посіли треті призові місця!

Це чудово, коли діти перемагають у творчих конкурсах та розвивають свої таланти. Такі досягнення не лише демонструють їхній талант, але й сприяють особистісному розвитку, підвищують впевненість у собі та надихають на подальші успіхи.

Прес-служба міського голови.