Національна програма “Траєкторія” для ветеранів, військових та другого з подружжя: отримайте грант на розвиток власної справи

Мета Програми – надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування й розвитку власної справи.

За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 грн фінансової підтримки на започаткування або розвиток власної справи. Дедлайн подання заявок – 16 червня 23:59.

Участь у Програмі можуть взяти:

  • ветерани (особи, що мають статус УБД)

  • військові (особи, що брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації)

  • другий з подружжя (офіційний чоловік/дружина ветеранів або військових, зокрема загиблих, зниклих безвісти та полонених)

При відборі заявок пріоритет матимуть бізнеси, що виробляють кухонний інвентар, метал для кухні, текстиль, рушники, одяг, аксесуари, іграшки, товари з пластику, та швейні підприємства.

*Ви можете подати заявку на участь у Програмі, навіть якщо ваша діяльність не входить у перелік пріоритетних галузей.

Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну й практичну частину. Під час першого теоретичного етапу учасники відвідають вебінар з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом. На другому практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від експертів.

Дізнатися більше про проєкт та подати заявку на участь можна на лендингу Програми за посиланням.

Дедлайн подання заявки — 16 червня 2024 року.

Освітньо-грантову програму “Траєкторія” ініціювали мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів “Аврора”. Національний проєкт втілюється за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Міністерства у справах ветеранів і Офісу з розвитку підприємництва та експорту, за сприяння UNDP в Україні та Уряду Швеції, Українського ветеранського фонду.

 

ІнфоДжерела:

https://trayektoriya.business/

https://thedigital.gov.ua/news/natsionalna-programa-traektoriya-dlya-veteraniv-viyskovikh-ta-drugogo-z-podruzhzhya-otrimayte-grant-na-rozvitok-vlasnoi-spravi