На захисті прав дітей

на захисті прав дітей. Зображення 1
Вчора у виконкомі, під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Попереднє проходило 20 квітня. До розгляду керівників та провідних спеціалістів управлінь та відділів відповідного спрямування винесено 8 питань, всі вони були опрацьовані спеціалістами профільних структурних підрозділів виконкому. 

Питання соціальної підтримки, опіки та піклування обговорювалися за участі заявників, з урахуванням усіх деталей справ щодо виконання батьками їхніх обов’язків, умови проживання дітей, оформлення відповідних державних пільг та допомог, визначення статусу малозабезпечених та багатодітних родин. Детальному розгляду піддано доцільність позбавлення батьківських прав, призначення опікунства. Беручи до уваги усі заслухані точки зору, спеціалісти підходили індивідуально до кожної родини, під час прийняття рішень визначальним залишалися інтереси дитини.
За усіма прийнято відповідні висновки та надано рекомендації. Окремо на засіданні заслуховувалася інформація про стан виконання рішень попередньої комісії.
Прес-служба міського голови.