На вулицях Соборній та Чіатурській встановлено нові дитячі майданчики

на вулицях соборній та чіатурській встановлено нові дитячі майданчики. Зображення 1Наявність ігрових майданчиків для малечі є одним з необхідних факторів забезпечення комфортних умов для жителів міста. Адже батькам важливо знати, що для їхніх дітей створені умови, в яких вони зможуть безпечно та з користю проводити час.
На жаль, чимало ігрових майданчиків, встановлених десятиліття назад, з роками були або зруйновані, або перестали відповідати необхідним нормам.
Саме тому за останні роки у Покрові велика увага приділяється питанню їх відновлення. Так, наприкінці минулого тижня нові майданчики для дітей з’явилися біля будинку № 1 по вулиці Соборній, а також біля будинків №№8-10 по вулиці Чіатурській. Таким чином керівництво міста виконало побажання мешканці цього району, які порушували це питання раніше.
Роботу з будівництва майданчиків провели працівники КП "Добробут". Нові гойдалки, гірки, пісочниці та інші конструкції вже радують малюків та їхніх батьків. Водночас комунальники виконали благоустрій території.
А вже найближчим часом нові дитячі майданчики мають встановити біля будинків по вулицям Горького і Курчатова. Тож можна констатувати, що позитивна тенденція у цьому питанні продовжує зберігатися.
Прес-служба міського голови.

на вулицях соборній та чіатурській встановлено нові дитячі майданчики. Зображення 2

на вулицях соборній та чіатурській встановлено нові дитячі майданчики. Зображення 3

на вулицях соборній та чіатурській встановлено нові дитячі майданчики. Зображення 4