На оперативному штабі

на оперативному штабі. Зображення 1
Сьогодні міський голова провів чергове засідання оперативного штабу, де обговорювалися поточні питання життєдіяльності міста.
Серед пріоритетів – благоустрій , набувають актуальності заходи з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду. На цьому наголошував Олександр Шаповал, звертаючись передусім до керівників закладів освіти, медичних установ. Особлива увага перевірці технологічного обладнання та усіх систем опалення. Також Олександр Миколайович нагадав про наближення Світлої Пасхи та поминальних днів, які місто має зустріти чистим та впорядкованим, з приводу чого комунальники отримали конкретні завдання.

  Говорячи про зроблене, у ЖЕО доповідали про перевірку готовності дворових дитячих майданчиків, крім планових завдань, у рамках «чистого» четверга комунальники прибирали вулицю Медичну, парк ім. Мозолевського. Міськводоканал міняв металеві каналізаційні люки на пластикові, «Добробут» займався упорядкуванням клумб, мають намір приступити до фарбування пішохідних переходів. «Саночистка» працює у штатному режимі, а працівники міськгазу вирубували поросль у межах газопроводів.

У Покрові тривають акції з озеленення міста та благоустрою, до яких залучаються колективи підприємств, установ, організацій, школярі та громадськість. Пройдуть вони і в суботу.
Прес-служба міського голови.

на оперативному штабі. Зображення 2