Пройшов міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зображення 1
П’ять команд загальноосвітніх закладів міста змагалися за право називатися кращими знавцями рятувально-пожежної справи.


Будинок творчості вже традиційно запрошував учасників та численних глядачів. За роки існування фестиваль завоював заслужену славу, став своєрідним екзаменом для школярів, які в подальшому обирають непросту професію рятувальника. Цей рік теж був насичений, конкурсна програма передбачала як теоретичні, так і практичні завдання.
Передувала фестивалю громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», що стала підготовчим етапом основних змагань. Школярство мало можливість ознайомитися з історією пожежної справи, рятувальною технікою та обладнанням, правилами безпеки життєдіяльності.
Своє бачення діти презентували безпосередньо під час фестивалю. Учасники дивували знаннями й вміннями, представленими під час конкурсів. Тривала справжня боротьба за звання кращої команди юних пожежників, за висновками компетентного журі, нею стала дружина ліцеїстів.
Як підкреслили фахівці, такі фестивалі допомагають підвищити у підлітків рівень знань в галузі безпеки життєдіяльності, підготувати молодь до дій у надзвичайних ситуаціях, сформувати у підростаючого покоління прагнення до здорового та безпечного способу життя. Про те, що подібна тема цікавить і хвилює, говорили й школярі. Для них робота у цьому напрямку не завершена, адже ведуть активну волонтерську діяльність з нашими рятівниками у плані попередження надзвичайних ситуацій. Чому навчилися діти за час співпраці, розкаже команда ліцею, яка 27 квітня захищатиме честь міста на зональному етапі змагань, що пройдуть у Нікополі.
Прес-служба міського голови.

пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зображення 2 пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зображення 3

пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зображення 4 пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зображення 5

пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зображення 6