Від міста до міста

від міста до міста. Зображення 1

Поєднуються прапори, на яких люди пишуть свої думки та побажання, аби силою слова, віри та молитви припинити буремні події на сході країни. Так коротко охарактеризувала мету акції «Велика українська хода» її організатор – військовий журналіст, волонтерка Катерина Валевська, вважаючи думку та слово найсильнішою зброєю.


Залишивши позаду шістдесят тисяч кілометрів різними областями України, у тому числі «гарячі» точки, Хода крокує Дніпропетровщиною. Відома волонтерка вже встигла побувати у Кам’янському, Кривому Розі, Марганці, Апостоловому, Жовтих Водах, Верхівцевому, Нікополі. Сьогодні до майже півтисячі скріплених між собою стягів приєднався і прапор із Покрова. Проходячи повз центральний сквер, мешканці та гості міста могли почитати послання українців із різних куточків країни, та написати власне побажання.
Не залишився байдужим і Андрій Жуковський, коли минаючи алеєю, зі здивуванням побачив полотно з написом 24ОМБР та знайшов на ньому підписи своїх товаришів по службі. Колишній воїн АТО також залишив свій автограф та слова підтримки тим, хто стоїть зараз на захисті східних рубежів нашої землі.
Долучитися до акції єднання можна було протягом дня до 17-ї години, наступним пунктом призначенням «Великої української ходи» буде місто Дніпро.
Прес-служба міського голови.

від міста до міста. Зображення 2

від міста до міста. Зображення 3

від міста до міста. Зображення 4

від міста до міста. Зображення 5