На обласному конкурсі «Моє Придніпров’я» Покров представлятимуть сім солістів та два колективи

на обласному конкурсі «моє придніпров’я» покров представлятимуть сім солістів та два колективи. Зображення 1
Завершено міський етап огляду-конкурсу дитячої художньої творчості, який щорічно збирає найталановитіших представників загальноосвітніх та позашкільних закладів, що розкриваються у мистецькій різножанровості.


«Моє Придніпров’я» можна сміливо назвати творчою майстернею, де з року в рік триває плідна робота з виявлення та підтримки кращих дитячих й молодіжних художніх колективів. Результати ж сприяють удосконаленню роботи з естетичного розвитку юні, виховання на кращих традиціях національної культури. 2017-й продовжив розпочате, цього року у міському турі взяло участь понад 60 юних виконавців, як солісти, так і творчі колективи. На розгляд журі було представлено художні номери з трьох номінацій: вокальне та інструментальне, хореографічне мистецтво, декламування.

Протягом трьох днів у Будинку творчості тривав відбірковий етап. За словами фахівців, з кожним разом зростає рівень виконання, діти дивують нестандартністю підходу до втілення обраного матеріалу. За кожною номінацією визначено лауреатів, яких городяни зможуть побачити на загальноміських святах.
На обласному ж етапі-конкурсі, що проходить у ювілейний рік Дніпропетровщини, Покров представлятимуть: Владислав Онікієнко з НВК№2 , Анастасія Середа й Мілена Полянська з шостої школи, Катерина Бобрицька та Катерина Мала з дев’ятої школи, Дарина Матвієнко з ліцею, котра презентуватиме і Будинок творчості, а також ціла команда Будинку творчості дітей та юнацтва – Аміна Гулієва, фольклорне тріо «Три кольори», старша група хореографічного колективу «Мальви».
Прес-служба міського голови.

на обласному конкурсі «моє придніпров’я» покров представлятимуть сім солістів та два колективи. Зображення 2

на обласному конкурсі «моє придніпров’я» покров представлятимуть сім солістів та два колективи. Зображення 3

на обласному конкурсі «моє придніпров’я» покров представлятимуть сім солістів та два колективи. Зображення 4