Наші автомоделісти взяли успішний старт у Києві

наші автомоделісти взяли успішний старт у києві. Зображення 1
Кубок України з автомодельного спорту – радіокерованих моделей, що пройшов цими вихідними у столиці, вивів збірну Дніпропетровщини на перше місце. У її складі змагалися і покровчани.


Команди з 10 областей України виходили на старт Чемпіонату, що проходив у приміщенні, згуртувавши спортсменів до 18 років. Жага швидкості, адреналін перегонів – цими невід’ємними складовими було відзначено і київські змагання, що подарували учасникам та глядачам яскраве дійство. Понад 350 радіокерованих моделей змагалися за лідерські позиції. Були налаштовані на перемогу покровчани. Вихованці керівника гуртка Будинку творчості Володимира Томілова входили до складу збірної Дніпропетровщини, додавши очок до загального заліку. Перше та третє місця у різних класах автомоделей посіла Анна Томілова, на четверті сходинки за двома класами піднявся Роман Діденко, до фіналу В змогла увійти дебютантка змагань Анна Булка.
Автомодельні заліки Чемпіонату були продовжені на Кубку Київського Палацу дітей та юнацтва. Близько 180 учасників з 18 команд вели автобої. Анні Томіловій вдалося вибороти бронзу у особистій першості, у командному заліку покровчани посіли п’яте місце, увійшовши до числа найсильніших.
Прес-служба міського голови.

наші автомоделісти взяли успішний старт у києві. Зображення 2