Молодіжна рада на етапі створення

молодіжна рада на етапі створення. Зображення 1
Залучення активної молоді до усіх сфер життя міста, можливість реалізувати свої ідеї та проекти, вплив на формування молодіжної політики – саме з такою метою у місті створюється Молодіжна рада.
Учора у міськвиконкомі відбулася робоча зустріч з метою формування складу наглядової ради для створення Молодіжної ради, на яку публічно запрошували ініціативну молодь міста віком від 14 до 35 років.


Начальник відділу молоді та спорту Яна Селезньова нагадала про попередні етапи формування консультативно-дорадчого органу, що триває протягом останніх трьох місяців. У червні відбувся тематичний круглий стіл, де відбулася презентація проекту Молодіжної ради. А в серпні на сесії міськради було затверджено рішення про створення Молодіжної ради та її положення. Поточна зустріч передбачала перехід до обрання наглядової ради, яка в подальшому має сформувати склад Молодіжної ради. Згідно положення до складу наглядової ради входять посадові особи органів місцевого самоврядування та представники депутатського корпусу. Наглядова рада є постійно діючим органом, проводить зарахування до Молодіжної ради, обирає секретаря, затверджує її персональний склад та подає до міського голови подання до зарахування кількісного складу членів Молодіжної ради.
Усім присутнім були надані зразки форми надання пропозиції, щодо персонального складу наглядової ради, яка включає відомості про місце роботи пропонованої особи, інформаційна довідка (характеристика), та контактні дані. Будуть вони поширені по підприємствах, установах та організаціях міста, а також в інформаційному простірі міста, аби кожна молода людина могла висловити свою пропозицію.

Робота у напрямку формування Молодіжної ради триває, є відгук та зацікавленість у молодіжному середовищі. Спільна мета – створення справді дієвого та ефективного органу, який допоможе молоді у самореалізації та осучаснить місто.
Прес-служба міського голови.

молодіжна рада на етапі створення. Зображення 2

молодіжна рада на етапі створення. Зображення 3