Підсумки тижню – підведені

підсумки тижню – підведені. Зображення 1
Про результати діяльності, проблемні моменти та нові завдання йшла мова під час сьогоднішнього засідання міського штабу.


Обговорення вже виконаного розпочалося з планових показників. Керівники комунальних підприємств, освітніх та медичних закладів прозвітували щодо стану справ з підготовки до осінньо-зимового періоду. Зазначалося, що всі працюють у штатному режимі, згідно з існуючими графіками. Міський голова проаналізував статистику виконаного, піддавши детальному обговоренню планові завдання на наступний тиждень.
Буде продовжено торги із закупівлі продуктів харчування для навчальних закладів, головна увага якості продуктів. Не припиняється діяльність з видалення аварійних дерев, покосу трав, благоустрою закріплених за підприємствами територій. Незмінно на порядку денному питання раціонального використання паливно-мастильних матеріалів, підготовки автопарку до роботи взимку. Окремо говорилося про діяльність зі встановлення пільговим категоріям населення індивідуальних приладів опалення, забезпечення котельнями соціальних установ, робота, що триває.
Говорячи про виконання заявок громадян, дано завдання розібратися з ситуацією щодо відключення кількох стояків двох будинків від газопостачання з провини окремих боржників, допомозі родині, що постраждала внаслідок пожежі, відновлення пошкоджених дорожніх знаків поблизу пішохідного переходу. Міський голова наголосив на терміновості реагування на запити людей задля позитивного вирішення проблемних питань.
Прес-служба міського голови.